Hotelul pensiune Haus Denise din Zell Am See Austria

Pensiunea Haus Denise este o pensiune de 4 stele situata in zona Zell Am See din Austria. Pensiunea Haus Denise ofera clientilor camere si apartamente foarte mari, cu vedere la munti, cu dus, toaleta, LCD, frigider, internet, minibar. In camere fumatul este interzis. Pensiunea detine restaurant, coffee bar, shisha bar, camera de joaca pentru copii, loc de joaca pentru copii, sauna, solar. In camere se face curat zilnic, iar prosoapele de asemenea, se schimba zilnic.

Facilitati hotel: accepta animale de companie, frigider, lobby bar, sala fitness, terasa, bar, gratar, loc de joaca pentru copii, sauna, tv in living, bucatarie utilata pentru turisti, inchiriere biciclete, parcare, restaurant, seif, camera pentru bagaje, curte interioara, internet, program non-stop, room service, solar.

Facilitati camera: baie proprie, internet, balcon, minibar, frigider, tv, incalzire centrala.

Haus Denise va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru o vacanta perfecta: parcare gratuita, gradina pentru oaspeti – cu lac, sezlonguri si posibilitatea de a face gratar - , sauna, solar, bar cu narghilele, biciclete gratuite pentru plimbari in aer liber, internet wireless. Pensiunea are de asemenea salon de zi, restaurant, sala de fitness, camera de joaca pentru copii, iar animalele de companie au voie in apartamente.
Va veti bucura de o priveliste minunata asupra muntilor dimprejur si a vaii Stubach. Personalul pensiunii va poate face aranjamentele, la cerere, pentru pescuit pe unul dintre lacurile din zona, activitati sportive in aer liber (fotbal, ping pong, tenis de picior, plimbari cu bicicleta sau pe jos), picnic sau gratar.
La micul dejun veti putea servi produse proaspete, fructe, legume, lactate, cafea, si produse de patiserie preparate in laboratorul propriu. La coffee break, servit intre orele 16-17, clientii sunt serviti cu o delicioasa cafea si prajituri proaspete. La cerere, clientii pot servi si cina in restaurantul pensiunii.
Apartamentele de 4 stele sunt dotate cu un dormitor spatios, camera de zi, toaleta si dus, TV, internet wireless, balcoane mari si insorite.

Haus Denise ofera camere si apartamente de lux, mari si moderne, cu privelisti montane, cu toaleta, dus, LCD, internet, frigider, minibar, foen, seif, terasa mare individuala. Haus Denise detine restaurant, coffee bar, bar de narghilele, cofetarie (Haus Denise detine laborator propriu), camera de joaca pentru copii, loc exterior de joaca pentru copii, sauna, solar, fitness, biliard, masa de tenis, darts, diverse jocuri, biciclete, saniute, parcare privata gratuita. In pretul camerei, pensiunea ofera un delicios mic dejun sanatos si proaspat, la care, pe langa produsele de baza, vor fi servite fructe, sucuri naturale, desert (productie proprie), inghetata. Cina este optionala si contine ciorba, fel principal si desert. Toata mancarea este proaspata si sanatoasa, fara alte adaosuri. Copiii vor beneficia de camera de joaca, special amenajata, de loc exterior de joaca cu trambulina, topogane, piscina de vara, iepurasi. In camere fumatul este interzis, zona pentru fumatori este pe balconul privat. Camerele se curata zilnic, iar prosoapele se schimba de asemenea, zilnic. Pensiunea ofera servicii de room-service, trezirea clientilor, transmiterea de mesaje, spalat si calcat lenjerie.